søndag den 22. juli 2012

øv bøv en uge..

Jeg har skrantet gevaldig den sidste uges tid.... og er endnu ikke helt på toppen... og så var det lige computeren der døde.... så nu sidder jeg på en ældre bæbar der ikke har kort læser.. øv også, har bare så mange fine ting at vise...

Manden og jeg havde 3 års kærste dag d 17, og han kom hjem med den fineste buket som står og pynter på bordet :-) men der var ikke meget hygge over det når man ligger syg..

Så har jeg fundet lidt stof pakker, som forhåbentlig bliver til det første gør det selv tøj, ting...??? ja hvem ved..

Har fået det smarteste mønster hjem også, så nu skal jeg bare lige have hentet symaskinen ved min mor, og en til at undervise mig i hvordan jeg skal håndtere den... :-)

God søndag derude....

1 uge endnu, så er står den på 1 uges ferie :-) Vi glæder os....

søndag den 15. juli 2012

Retro og shoppemani..???

Blogland er farlig... og ikke mindst hvis bloggerne har en facebook profil med deres sy ting der er tilsalg..... man kan næsten se at dankortet ryge.... eller ihvertfald ulme lidt i denne tid....


Fandt denne kjole og tunika til datteren, kunne slet ikke holde fingerene fra dem, elsker simpelthen det spil farverne har.



Så nu må sommeren altså gerne komme :-)

Derudover har jeg bestilt noget som jeg faktisk har manglet i snart 3 år... har søgt i alle butikker, men dem jeg kiggede på, var bare ikke det rigtige.. At man så falder over det helt rigtige i blogland, det er jo bare fantastisk.. :-) billeder kommer når de ankommer :-)


Så fik jeg denne smukke buket af datterens dagplejemor´s yngste datter... synes den er utrolig smuk, og så har hun helt selv lavet den... Blev helt varm om hjertet og jeg kigger på den hver dag :-)




RIGTIG GOD SØNDAG..


lørdag den 14. juli 2012

balsam for sjælen...

Er en udtalelse af en tidligere marsvine opdrætter og udstiller.... og jeg kan kun give hende ret....
Jeg har selv udstillet og opdrættet marsvin, men har efter 6 år, som udstiller og opdrætter, sige stop...på det højeste havde jeg ca 100-120 marsvin i stalden og var til næsten alle de udstillinger jeg kunne komme til, om det så var sjælland, nordjylland eller sønderjylland, bilen kørte danmark tynd med mig og mine dyr....
Efter min datter er kommet til, har jeg dog måtte indse at jeg ikke har tiden til så mange dyr eller udstillingere mere... og har derfor sagt tak for denne gang... Det er på en måde sørgeligt med også dejligt.. Så har er et par billeder min tid som opdrætter og udstiller....

Det skal dog siges at jeg stadigvæk har nogel enkelte dyr... 9 stk som bare skal gå og hygge med os :-)













onsdag den 11. juli 2012

Nedtælling

2 ½ månede..... så får vi nøglen til huset, og i de sidste par dage har tankerne været på indretning, tapet, maling, jeg har suget til mig ved rigtig mange blogs, og vi er begyndt at danne os et billede af huset... selvfølgelig kunne vi godt tænke os nye vinduer, nyt køkken og baggang, men det må vente.... Vi for en lille uge siden henne og tage mål i huset... så vi har en chance for at købe det rigtige mængde af både tapet, gulv og maling.... så nu begynder det altså at krible let i fingerne ved tanken om at vi kan komme igang.. :-)

Hvis du ikke fik det med: SÅ GLÆDER VI OS :-) helt vildt endda.. :-)

mandag den 9. juli 2012

dryp dryp dryp...

Puha et vejr vi har idag, man skulle tro vi er gået i efteråret igen... :-(
Første dag på arbejde vel overstået, men skal hilse og sige at gartner faget ikke er så interessant når det regner.... selvom jeg synes jeg har et rigtig godt sæt regntøj, ja så kunne det altså ikke holde til den bølge jeg fik idag...
Jeg ligger på alle 4 på fortovet og hiver ukrudt op, og det går endda rigtig godt..... dog lige indtil en KÆMPE stor grise lastbil med hænger kommer buldrene, og jeg er sikker på at den lille chaffør fik sig en ordentlig griner, da han sigtede efter den største vandpytte som var lige ved siden af mig... PLASK.... og så lige hængeren PLASK.... selv sådan 2 giga bølger med vand, kan det bedste regntøj ikke holde til.... SÅ jeg vil gerne have sol eller i det mindst tørvejr... tak :-)

Må i andre have en dejlig aften :-)

søndag den 8. juli 2012

vind en elefant....

En lækker Give away er skudt i gang med Xo ein ding...... mon man er heldig heldig at vinde....




og så har hun også denne give away... :-)



lørdag den 7. juli 2012

billed spam....

Her får i lige et udpluk af hvad der blev handlet på genbrug og loppemarkedet... lidt fra Lintrup zoo er der også...



Røde puma sandaler 10kr :-)



Vildt flot veromoda bluse 50kr :-)




3 smukke nederdele 100kr til sammen :-)


Så denne smukke cowboystof kjole, med lidt pimp på ville den blive rigtig smuk..  20kr


4 kg jordbær ( og der er så kun plukket det halve af vores bed)





en tur på Rømø :-)





Lintrup zoo



Ja så er vores 14 dages ferie ved at slutte og arbejdet kalder igen.... Vores 14 dage er gået med dagsture rundt omkring, sygehus besøg og læge besøg, dog intet alvorligt :-) men vi har nu hygget os alligevel :-)

mandag den 2. juli 2012

Weekenden

Sikke en weekend, den har budt på lidt af hvert... genbrug, loppemarked og ikke mindst Lintrup zoo...

Fik gjort nogle rigtig gode køb både i genbrugen, men også loppemarkedet... ikke noget fancy, men billigt :-) billeder kommer snarest..
Lørdag tog vi en tur til Lintrup safari zoo, vi havde fantastisk vejr og fik set en masse, især hoppe puden :-) Billeder kommer også derfra... :-)
Søndag havde vi en hjemme dag, da Isa var blevet syg, hoste og feber :-( men vi nød dagen alligevel.. :-)

Idag er hun fri for sygdom, så var et smut på legepladsen og hygge :-)