torsdag den 20. september 2012

WHAT...???

Det er godt nok lige smuttet lidt over en uge i min kalender..... puf sagde det bare... Og lige nu er der drøn på herhjemme... eller det har der ihvertfald været indtil nu :-)

Sidste mandag startede Gymnastik sæsonen for Isa... Og det mor der har den tørn i år, hvor far så tager svømning om onsdagen..
Lørdag har vi været lidt igang henne i det nye hus, vi har jo ikke helt overtaget det endnu, men for at kunne få det brandforsikret skulle vi have 2 lag gipsloft op i baggangen, da det er der fyret står (endnu, det skal nemlig flyttes om et år eller to), nå men svigerfar og manden begynder at rive det gamle loft ned, eller det vil sige de første 2 lag, da de kommer ned, støder de på et lag gips loft, så det er faktisk kun nødvendigt at sætte et nyt lag ovenpå... Det brugte de så resten af eftermidagen på.


Søndag tog vi til Åbent landbrug et par km fra os af.. Her er lidt billeder i kan nyde..Hmmm sikke en klø pind de har ^^


Lækre sutter man skulle have på.... ^^

Et lille udvalg af de sjove skilte de havde.GIGA traktor..... da kan dem jeg kørte rundt på i mine barndomsår ikke følge med mere.

 
 
KL 16 idag har vi modtaget nøglen, og vi er nu officelt de nye ejer.... Det er bare SÅ fedt.... :-)3 kommentarer:

 1. Det ser hyggeligt ud. :o)

  Tillykke med huset :o) Håber I bliver glade for at bo der.

  SvarSlet
 2. Hej igen.

  jeg ved ikke om det er med vilje, men når man vil skrive en kommentar på din blog så skal man taste de der koder for at bevise at man ikke er en robot.

  Det kan være en god ide at fjerne den, da der er mange der fravælger at ligge kommentarer pga. dem. se evt. dette indlæg hos http://binemor.blogspot.dk/2012/09/jkadrghlsdu.html

  :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er egentlig underlig... for jeg har været inde og rette den.... :-S

   Slet