tirsdag den 31. december 2013

2013....

Der kun har nogle få timer tilbage og et 2014 der banker på....


Vi må sige at vi har udnyttet 2013 med alt hvad der kunne....
Vi fik endelig startet op på haven, som har fået den helt store tur, nu mangler der så i 2014 kun 30*10 meter der skal ordnes, der står pt nordmands graner, som så skal væltes og hele stykket skulle gerne laves om til nytte have... :-)

Haven foran huset blev ryddet og lavet om... så nu er den dejlig nem og lys...

Manden har også haft et andet stort projekt i gang, opbevaring, redskabsrum og værksted.. I efterårsferien havde vi rejsegilde, og nu her i december er hele den gamle garage + det nye klar til brug.. :-) Simpelthen så skønt... :-) ikke mere loft kravleri, eller have værktøj 7 forskellige stede.. :-)
Og den gamle garage bliver omdannet til fyrrum, så vi venter bare på at sommeren kommer, så vi kan få fyret ud af baggangen :-)

Isa er blevet 3 år og er startet i børnehave, som så desværre gav en del udfordringer, da hun konstant var syg.... Det blev så endelig tjekket op om på Sønderborg sygehus, hvor de efter en del søgen fandt ud af at hun har MBL mangel.. Det gør at hendes immunforsvar først opdager sygdommen når den er kommet indendøre.... Men hvis vi er heldige vokser hun fra det i 5-8 års alderen.. var vi meget uheldig, så ville det fortsætte sådan hele livet :-( Så hvad sygdom angår, ja så må vi tage én dag af gangen, men vi er nu ved at snakke om, at manden forbliver på arbejdsmarkedet, og jeg så skulle blive hjemmegående, indtil hun ikke tager så hårdt imod mere... for der er jo ingen arbejdsgiver der vil have en ansat, når man har barnet syg hver 7 dag....

2013 blev også vores lykke år... efter flere års kamp, melder lillebror sin ankomst i marts 2014 :-) Så lige nu render jeg rundt med en mave så stor :-) Det er simpelthen det bedste der er sket... :-) 
Vi nåede da også lige at nyde den korte sne vi fik i december 2013.. :-)
 
 
 
Lige i skrivende stund er manden og datteren ude og skyde nytåret ind her i landsbyen..
Mens jeg sidder vagt ved slikskålen/døren
 
 
 
Nu glæder vi os til 2014, trods det at der kommer nogle udfordringer som nok er noget store..
Men det klarer vi sikkert også..

Godt nytår til jer alle derude, pas godt på jer selv.. og god vind i det nye år..
 
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar